Slecht nieuws voor Feyenoord en PSV: Liverpool houdt vast aan vraagprijs

'Slecht nieuws voor Feyenoord en PSV: Liverpool neemt duidelijk standpunt in'

12 augustus om 16:38
Laatste update: 12 augustus om 16:39

Liverpool houdt vast aan de hoge vraagprijs voor Sepp van den Berg, zo meldt Fabrizio Romano. PSV en Feyenoord zijn in de markt voor de handtekening van de verdediger, maar The Reds hebben een duidelijk standpunt ingenomen.

Het prijskaartje om de nek van Van den Berg bedraagt 20 miljoen Britse ponden, omgerekend ruim 23 miljoen euro. Zowel in Eindhoven als in Rotterdam wordt Van den Berg gezien als de ideale versterking voor de achterste linie, maar de vraagprijs lijkt te gortig voor de twee clubs. Er is naar verluidt ook vanuit de Duitse Bundesliga interesse voor Van den Berg.

Volgens Romano is het onmogelijk voor de geïnteresseerde clubs om Van den Berg los te weken met een bedrag van 10 tot 12 miljoen euro. Ze zullen dieper in de buidel moeten tasten om te kunnen beschikken over de diensten van de Nederlander, die zelf wel open lijkt te staan voor een nieuwe uitdaging.

Van den Berg wil basisspeler zijn, maar dat perspectief lijkt er onder Arne Slot bij Liverpool momenteel niet in te zitten. De verdediger maakte een goede indruk tijdens de voorbereidingstour in de Verenigde Staten, maar een vaste basisplaats bij The Reds lijkt niet nabij. Hij staat nog tot medio 2026 onder contract bij Liverpool.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!