FC Twente mist Regeer tegen Salzburg

Kopzorgen in Enschede: FC Twente moet basisspeler missen tegen Salzburg

12 augustus om 13:06
Laatste update: 12 augustus om 13:13

FC Twente-trainer Joseph Oosting zal in de return tegen Red Bull Salzburg geen beroep kunnen doen op Youri Regeer. De rechtsback annex middenvelder kampt met een blessure. Oosting heeft zijn vervanger al prijsgegeven tijdens een persmoment.

"Youri (Regeer, red.) is binnengebleven en heeft aangepast getraind. De kans is groot dat hij er niet bij is", begint Oosting tijdens het perspraatje. De trainer liet al weten wie zijn vervanger wordt op rechtsback. Anass Salah-Eddine zal net als tegen NEC op die plek spelen dinsdagavond.

Alfons Sampsted was altijd een andere optie op rechtsback, maar hij heeft een transfer gemaakt naar Birmingham City. FC Twente flirtte eerder al voorzichtig met NEC-back Bart van Rooij. Of er al contact is tussen beide clubs, wil Oosting niet zeggen.

Dinsdagavond om 19.00 uur speelt FC Twente de return in de eigen Grolsch Veste tegen RB Salzburg. De Tukkers moeten een 2-1 achterstand goed zien te maken om door te gaan naar de volgende voorronde van de Champions League.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!