Barça kan Olmo niet inschrijven voor LaLiga

'Financiële problemen in Barcelona: topaankoop kan niet ingeschreven worden'

12 augustus om 12:04

FC Barcelona heeft Dani Olmo nog altijd niet in kunnen schrijven voor LaLiga, zo meldt Cadana SER. Door de financiële regels in Spanje komt Barça in de knel met het inschrijven van spelers en dat is niet voor het eerst.

Het probleem doet zich al meerdere jaren aan het begin van het seizoen voor dat Barcelona niet alle spelers in kan schrijven. Dit komt door de financiële regels in Spanje, waardoor er telkens een geldschieter aan te pas moet komen om de problemen op te lossen. Dit jaar is dat niet anders, aangezien een Duitse partij besloot af te zien van het overnemen van 25 procent van de Barça Studios.

Daardoor zal het behoorlijk puzzelen worden voor de clubleiding van Barcelona. Eerder gaf de vertrokken trainer Xavi ook al aan dat de Catalanen problemen gingen hebben met het inschrijven van spelers en die voorspelling blijkt uit te komen. Er zou inmiddels een geldschieter zijn die veertig miljoen euro wil inleggen, maar Barça zou alsnog zestig miljoen nodig hebben. De club start de competitie op 17 augustus met een wedstrijd tegen Valencia.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!