Feyenoord wil vijf spelers verkopen

'Priske heeft harde boodschap en zet vijf Feyenoord-spelers in de etalage'

12 augustus om 11:18
Laatste update: 12 augustus om 12:09

Brian Priske heeft aan vijf Feyenoorders aangegeven dat ze de club mogen verlaten deze zomer. De coach van de Rotterdammers wil daardoor de 27-koppige selectie verder uitdunnen, meldt Voetbal International.

Het gaat om Neraysho Kasanwirjo, Marcus Pedersen, Marcos López, Ezequiell Bullaude en Patrik Walemark. Zij mogen de club deze zomer definitief verlaten. Laatstgenoemde zou zelfs in Zweden zitten in afwachting van zijn transfer. Ook Chris-Kévin Nadje, Antef Tsoungui en Givairo Read mogen Feyenoord verlaten, maar dan op huurbasis. Leo Sauer vertrekt ook tijdelijk naar NAC Breda en Gjivai Zechiël mag ook op huurbasis weg.

Kijkend naar basisspelers is er één speler die niet hoeft te vertrekken, maar dat waarschijnlijk wel gaat doen. Rond Lutsharel Geertruida is er nog altijd veel beweging. Aston Villa zou er veel aan gelegen zijn om de verdediger in te lijven. David Hancko en Santiago Gimenez zijn ook geen zekerheidjes voor de rest van het seizoen. In het geval van de Mexicaan is Nottingham Forest in de race.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!