Kramer vertelt over lastige zomer om privéredenen

Kramer komt met nare onthulling: 'Heftige periode, privé wat dingen gebeurd'

12 augustus om 08:34
Laatste update: 12 augustus om 11:33

Michiel Kramer heeft een vervelende periode meegemaakt in de zomerstop van de Eredivisie. De spits onthult bij Studio Voetbal dat er 'een aantal mensen overleden zijn' en dat dit veel invloed op hem en zijn gezin heeft gehad.

Kramer begon het seizoen als bankzitter bij RKC Waalwijk. De spits vertelt bij Studio Voetbal dat hij een vervelende zomer heeft gehad, maar dat dit niet de reden is van zijn reseveplek. "In de zomer zijn er privé gezien best wel wat dingen gebeurd. Er zijn wat mensen overleden, helaas. Ook in mijn privésfeer zelf is er wat gebeurd, dus het was voor mij ook een andere zomer dan normaal", vertelt de spits, die daardoor niet scherp uit de zomer kwam.

Volgens Kramer is de focus in de afgelopen weken niet echt op voetbal geweest, maar meer op zijn gezin. "Het is een heftige periode, zeker voor het thuisgezin. Ik vond dan ook dat de aandacht veel meer naar de thuissituatie moest en dat is nu eigenlijk nog steeds het geval. Er is wel degelijk wat aan de hand thuis dat je denkt voetbal is wel eventjes bijzaak", zo vertelt de ex-spits va Feyenoord, terwijl de tafelgenoten hem sterkte wensen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!