Perez ziet gemis van Slot nu al bij Feyenoord

'De spelers van Feyenoord zijn niet top-top, de trainer was heel bijzonder'

11 augustus om 22:57
Laatste update: 11 augustus om 23:13

Kenneth Perez vindt dat het gemis van Arne Slot nu al zichtbaar is bij Feyenoord. Volgens de ESPN-analist zijn de spelers in Rotterdam-Zuid niet 'top-top', iets wat Slot met goed management wist te verbloemen. 

"Dat is niet onlogisch", antwoordt Perez als ESPN-presentator Milan van Dongen vaststelt dat het allemaal 'wat minder' oogt bij Feyenoord. "De spelers zijn natuurlijk niet top-top, het was gewoon een trainer die heel bijzonder was", doelt Perez op de naar Liverpool vertrokken Slot. 

Laatstgenoemde werd opgevolgd door de Deense landgenoot van Perez: Brian Priske. "Hij is denk ik een hele goede trainer, maar zo bijzonder als Arne Slot, daar heb je er maar weinig van. Hij haalt die twintig procent meer eruit. En die spelers, hoe je het wendt of keert, gaan toch kijken van: wat kan de volgende trainer. Hij kan ook bevlogen zijn, en tactisch onderlegd, maar je moet nu toch iets anders doen en dat gaat niet zo één, twee drie."

Waar Feyenoord onder Priske wel de Johan Cruijff Schaal veroverde, kende de trainer met de Rotterdammers wel een valse start in de Eredivisie. Willem ll vertrok zaterdag uit de kuip met een punt (1-1). "Het is natuurlijk heel erg jammer dat je nu twee punten laat liggen, want dat is niet bevorderlijk voor het geloof in de nieuwe manier van spelen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!