Perez vindt dat PSV Teze-vervanger al in huis heeft

Perez ziet Teze-vervanger al in Eindhoven lopen: 'Je ging er bijna op vooruit'

11 augustus om 22:38
Laatste update: 11 augustus om 22:47

Kenneth Perez vindt dat PSV met Richard Ledezma de vervanger van Jordan Teze al in huis heeft. De ESPN-analist is onder de indruk van de Amerikaans-Mexicaanse speler.

"Ledezma heeft het goed gedaan”, begint Perez bij Dit Was Het Weekend op ESPN over Ledezma die van origine een aanvallende middenvelder is. "Hij dacht echt als een verdediger en blijft steeds naar de goal lopen, kwam vaak voor zijn man. Hij deed het hartstikke goed", aldus Perez.

De Deen vindt de Amerikaan misschien zelfs beter dan de Nederlander. "Je ging er bijna op vooruit ten opzichte van Teze. Die heeft een wat andere rol ook. Teze heeft meer snelheid mee, maar ik denk dat Ledezma meer in de meeste wedstrijden kan brengen. Vooral in aanvallend opzicht dan."

Het verhaal van Teze is inmiddels bekend. De rechtsback heeft nog een contract van een jaar bij PSV en staat in de belangstelling van AS Monaco. Hoewel de Franse club een bod heeft uitgebracht, is dit nog niet door PSV geaccepteerd. Aanvankelijk besloot Teze om niet te spelen tegen RKC Waalwijk, maar op de avond voor de wedstrijd veranderde hij van gedachten en besloot toch mee te doen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!