Sparta en Heracles spelen gelijk bij seizoensstart

Sparta komt in eigen huis niet voorbij stug Heracles Almelo

11 augustus om 14:12

Sparta en Heracles Almelo hebben de punten gedeeld tijdens de seizoensstart. Beide kwamen niet tot scoren en speelden dus doelpuntloos gelijk.

Bij Heracles Almelo stond Shilo ‘t Zand aan de aftrap. De middenvelder wordt gehuurd van Feyenoord en maakte zijn Eredivisie-debuut. Bij Sparta stond Mike Eerdhuijzen centraal achterin. Hij werd gelinkt aan een overstap naar FC Twente, maar die gesprekken liepen op niets uit. Teo Quintero was de vervanger van de vertrokken Bart Vriends. Tobias Lauritsen wil graag vertrekken bij Sparta, maar door het uitblijven van een transfer stond hij gewoon in de basis.

In de eerste helft waren er niet heel veel kansen aan beide kanten. Lauritsen probeerde het een aantal keer met een kopbal, maar die waren niet zo gevaarlijk dat Fabian de Keijzer kon worden verslagen. Ook Heracles kreeg een aantal mogelijkheden, maar een goal viel er dus nog niet.

Na rust waren er wat zorgen rond ‘t Zand. De aanvallende middenvelder leek wat last te hebben en moest gewisseld worden. Het is niet bekend hoe het talent eraan toe is. Het beeld was in helft twee niet heel anders dan het eerste bedrijf. Uiteindelijk bleef de stand hetzelfde, waardoor beide ploegen één punt pakken bij de start van het seizoen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!