Feyenoord en Aston Villa blijven in gesprek over Geertruida

'Vertrek van Geertruida wordt steeds realistischer: Premier League-club zet door'

11 augustus om 11:42

Aston Villa is nog altijd druk bezig om Lutsharel Geertruida van Feyenoord over te nemen. De Engelse club is volgens Fabrizio Romano in gesprek met de Rotterdammers over de verdediger, maar er moet eerst zelf een speler verkocht worden. 

Feyenoord zet nog altijd hoog in wat betreft een transfersom voor Geertruida. Een bedrag wordt echter niet genoemd. Geertruida heeft nog een contract voor een jaar in Rotterdam en dus is een transfer deze zomer financieel aantrekkelijker voor Feyenoord. Nu kan de club nog een transfersom overhouden aan een vertrek van het kind van de club. Een deal tussen Aston Villa en Feyenoord lijkt wel dichterbij te komen.

Diego Carlos van Aston Villa heeft een sleutelrol in deze transfer. De Braziliaanse verdediger staat in de belangstelling van Fulham en Villa zou bereid zijn om hem te verkopen. Als Aston Villa en Fulham eruit komen en Carlos vertrekt, dan is de kans groot dat de club uit Birmingham bereid is om mee te gaan met de eisen van Feyenoord wat betreft Geertruida.