Bakayoko wil PSV alléén verlaten voor absolute top

PSV'er Bakayoko zegt bepaalde clubs bij voorbaat af: 'Doe ik het niet voor'

11 augustus om 07:44
Laatste update: 11 augustus om 08:27

Johan Bakayoko zal PSV deze zomer alléén verlaten voor een absolute topclub. Die boodschap herhaalde de Belgische aanvaller zaterdagavond na de 5-1 zege op RKC Waalwijk.

"Ik ben er heel rustig onder", zegt Bakayoko tegen ESPN over een mogelijke transfer. "Er wordt heel veel over mij gesproken, dus ik ben het wel gewend. Door mij wordt met niemand gesproken, om eerlijk te zijn. Ik laat het gewoon gebeuren. Als er iets is, zal ik het zelf communiceren. Maar dat is niet het geval."

Bakayoko zal PSV niet zomaar verlaten. Hij zet hoog in. "Voor welk type club ik zou vertrekken? Ik zal het heel kort samenvatten: kampioen kunnen worden, Champions League spelen en mezelf in een ploeg spelen", aldus de Belg, die een Premier League-middenmoter als Brentford FC, dat vorig jaar concreet was, bij voorbaat afzegt. "Daar doe ik het niet voor."

Deze week meldden zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International nog dat Bakayoko wordt begeerd door RB Leipzig. De linkspoot wordt ook al geruime tijd in verband gebracht met onder meer Paris Saint-Germain, Bayern München, Borussa Dortmund, Liverpool en Arsenal.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!