Timber na Feyenoord - Willem II

Timber legt vinger op zere plek: 'In de kleedkamer vaak gezegd...'

10 augustus om 18:44

Quinten Timber baalt als een stekker van het puntenverlies van Feyenoord in de eerste competitiewedstrijd. De Rotterdammers werden in eigen huis verrast door promovendus Willem II (1-1).

Vorig jaar begon Feyenoord het Eredivisie-seizoen met een gelijkspel tegen Fortuna Sittard. "We hebben het vaak gezegd in de kleedkamer; we willen niet hetzelfde beginnen", zucht Timber na afloop van het duel met Willem II tegen ESPN. "Je wil goed beginnen, dat doen we niet." De middenvelder legt de vinger op de zere plek. "Je komt goed op 1-0, dan moet je dat uitbouwen tot 2-0, 3-0, 4-0. Je geeft amper, eigenlijk geen, kansen weg. We roepen het over onszelf af."

Timber kent persoonlijk nog wel een opsteker. Lang was hij geblesseerd, tegen Willem II keerde hij terug bij Feyenoord. "Hoe het gaat? Nu even kut om het zo maar te zeggen, omdat we gelijkspelen. Maar ik ben blij om terug te zijn op het veld. Ik heb natuurlijk het EK gemist, de voorbereiding gemist..."

Nu hij terug is, heeft Timber nieuwe doelstellingen. "Ik wil me verder ontwikkelen. Vorig jaar was ik al een van de sleutelspelers en een van de spelers die het meest sprak in de groep. Dat ontwikkelen begint vandaag al. We moeten ons als team herpakken en klaar zijn voor volgende week."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!