Mourinho verstuurt open brief naar fans

Mourinho stuurt open brief naar Fenerbahçe-fans: 'Jullie dromen zijn mijn dromen'

10 augustus om 15:25

José Mourinho is sinds zijn komst bij zijn club Fenerbahçe enorm geliefd bij de aanhang van de Turkse club. The Special One verstuurde een open brief naar de supporters om zijn bewondering voor de club te delen.

Mourinho begint zijn brief met een terugblik op zijn eerste maanden bij Fenerbahçe. Hij vertelt dat de geschiedenis, de doelpunten, de trouwe aanhang en de faciliteiten hem enorm enthousiast hebben gemaakt om aan de slag te gaan. Mourinho vindt het bewonderingswaardig hoe betrokken de club is met kinderen, studenten en de gemeenschap.

'Jullie dromen zijn nu mijn dromen', stelt Mourinho halverwege zijn brief. De Portugese trainer is zeer begaan met het traject van Fenerbahçe om kinderen in Turkije te helpen. 'Laat onze dromen ook bestaan voor de kinderen in dit land. Ik hou erg veel van jullie allemaal', sluit hij af.

Mourinho wist zijn eerste twee wedstrijden in de Champions League-kwalificatie te winnen van FC Lugano. In de ronde daarna werd er op bezoek bij OSC Lille met 2-1 verloren. Dinsdag is de return in Istanboel.