Büttner over rentree bij Vitesse

Trots overheerst na eerste KKD-duel Vitesse: 'Denk dat we met deze ploeg meer kunnen'

10 augustus om 11:55

Alexander Büttner is erg trots op het nieuwe Vitesse dat vrijdagavond aantrad tegen Telstar. De Arnhemmers verloren, maar een goed gevoel overheerst na een enorm turbulente periode.

Ondanks de trots plaatst Büttner ook een aantal kritische noten bij zijn ploeg. "We moeten slimmer worden daarin, volwassener worden. Maar verder heb ik heel mooie dingen gezien van onze ploeg. De beleving was geweldig, zowel in het veld als op de tribunes. Ik denk dat we meer verdiend hadden, maar we moeten ook trots zijn. Er stonden acht spelers in het veld die door Vitesse zijn opgeleid. Dat is heel erg mooi", zo vertelt hij tegenover De Gelderlander.

Büttner keerde als aanvoerder terug in de Gelredome en dat was voor hem een prachtig moment. "Ik denk dat we met deze ploeg meer kunnen. Voor mezelf voelde het heel vertrouwd. Ik vond de sfeer op de tribunes prachtig, dat was echt kippenvel. Ik moet alleen de spelers nog beter leren kennen, want ik heb pas één keer getraind. Om eerlijk te zijn kende ik niet eens alle namen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!