PSG versterkt zich met Pacho

Officieel: PSG betaalt 45 miljoen voor ex-oogappel Van Bommel en Overmars

9 augustus om 13:33
Laatste update: 9 augustus om 16:27

PSG heeft zich versterkt met de 22-jarige Willian Pacho. Dat meldt de Franse topclub op hun officiële kanalen. De centrale verdediger komt voor zo'n 45 miljoen euro over van Eintracht Frankfurt.

Pacho maakte in 2022 de overstap vanuit zijn geboorteland Ecuador naar Royal Antwerp FC voor ruim vijf miljoen euro. In België speelde hij zich in de kijker van meerde grote clubs. Een jaar later maakte hij een transfer naar Eintracht Frankfurt, Antwerp ontving zo'n negen miljoen euro voor hem. Pacho liet een geweldige indruk achter in de Bundesliga en vertrekt na slechts één seizoen weer bij Frankfurt. 

PSG heeft met Pacho de gewenste defensieve versterking binnen weten te halen. De oud-oogappel van Mark van Bommel en Marc Overmars levert voor de Belgen ook nog een aardig zakcentje op. Antwerp bedong een doorverkoopclausule van vijftien procent, waardoor ze nu rond de zes miljoen euro ontvangen van Frankfurt. Pacho zal bij PSG vooral de concurrentiestrijd aangaan met Lucas Hernandez, Milan Skriniar en Lucas Beraldo.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!