Bij Unibet met welkomstactie wedden op een overwinning van Ajax tegen Heerenveen

Ajax opent Eredivisie-seizoen met krachtig gevoel: 50 euro bij zege op Heerenveen!

11 augustus om 14:00
Laatste update: 11 augustus om 17:25

ADVERTORIAL - Ook Ajax begint zondag aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een duel tegen SC Heerenveen. De Amsterdammers hebben een intense voorbereiding en wedstrijden in de voorronde van de Europa League achter de rug. Dat verliep toch wel op rolletjes. Unibet heeft een welkomstactie in petto voor nieuwe spelers (24 jaar en ouder): pak met een inzet van 1 euro 50 euro bij een overwinning van Ajax!

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd PSV - RKC en zet in op 'Reguliere speeltijd: PSV'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet! De maximale inleg voor de actie bedraagt €1 en deze is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Klik hier om mee te spelen met de welkomstactie van Unibet!

In tegenstelling tot vorig seizoen komt de stemming er weer langzaam goed in bij Ajax. De Amsterdammers boekten een knappe, toch redelijk zorgeloze zege in Griekenland tegen Panathinaikos. Op die voet zal Francesco Farioli, die een spelers als Steven Berghuis, Bertrand Traoré en Brian Brobbey weer meer en meer minuten ziet maken, graag verder willen. De wedstrijd tegen het Heerenveen van Robin van Persie moet de volgende boost geven in de hoofdstad.

Benieuwd naar het uitgebreide, diverse aanbod van Unibet? Bekijk het via deze link. Veel plezier met het bekijken van de openingswedstrijd van Ajax! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust