De Ligt in aanraking met politie München

'Politie start onderzoek naar De Ligt na 'hit and run' bij verkeersongeluk'

9 augustus om 09:02
Laatste update: 9 augustus om 19:04

Matthijs de Ligt heeft afgelopen woensdag een verkeersongeluk veroorzaakt, meldt BILD. De politie van München is een onderzoek gestart naar de 24-jarige verdediger van Bayern München.

Het Duitse medium pakt groot uit met het nieuws en spreekt van 'hit & run'. De Ligt zou woensdagochtend in de buurt van de Säbener Straße, waar het trainingscomplex van Bayern ligt, een geparkeerde auto hebben geramd. Daarna is de Oranje-international doorgereden, klinkt het. De auto van De Ligt, een Audi Q8 e-tron, is door de politie weggesleept en beveiligd.

De hamvraag voor de politie van München is of De Ligt bewust is doorgereden na het ongeluk, of dat de schade dermate klein is dat de verdediger er niets van heeft meegekregen. BILD heeft de politie, Bayern én De Ligt om commentaar gevraagd. Geen van de partijen wilde zich uitlaten over het incident.

De Ligt was op weg naar de training op het moment dat hij de geparkeerde auto ramde. Op vrijdag 16 augustus spelen Bayern en De Ligt de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. SSV Ulm 1846 Fußball, dat uitkomt in de 2. Bundesliga, is dan de tegenstander in de DFB Pokal.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!