Manchester United wil opnieuw om de tafel met Bayern over De Ligt en Mazraoui

'Ten Hag vastberaden: United wil na blauwtje weer praten over De Ligt en Mazraoui'

5 augustus om 13:45
Laatste update: 5 augustus om 13:45

Manchester United wil graag opnieuw in onderhandeling met Bayern München over de duo-transfer van Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui. De Engelse topclub deed al een bod, maar kreeg toen nul op het rekest. Opgeven wil Erik ten Hag echter nog niet, aldus Fabrizio Romano. 

Het doorgaans zeer goed geïnformeerde The Athletic pakte vorige week vrijdag groots uit met het 'dubbelbod' van United op De Ligt en Mazraoui. Ten Hag wil zijn twee oude Ajax-pupillen maar al te graag naar Old Trafford halen, mede ook vanwege de blessureproblemen in de achterste linie. Daar is onder anderen zomeraanwinst Leny Yoro uitgevallen. 

Het openingsbod werd door Bayern afgeslagen, maar United blijft in de race. Het is niet duidelijk hoeveel Ten Hag en co. precies op tafel moeten leggen, maar het tweetal zou gezamenlijk zo'n 70 miljoen euro moeten kosten (De Ligt 50 miljoen en Mazraoui 70 miljoen). 

Centrumverdediger De Ligt en rechtervleugelverdediger Mazraoui staan volgens Romano welwillend tegenover een stap naar de Premier League. Ze zouden zelfs al akkoord zijn gegaan met een contractvoorstel tot juni 2029. Het is nu wachten op een akkoord tussen beide clubs.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!