Godts toont zich strijdbaar bij Ajax: 'Dit is het moment om écht door te breken'

Ajax wil streep zetten onder chaotisch jaar: 'Iedereen is zich daarvan bewust'

8 augustus om 14:16
Laatste update: 8 augustus om 14:19

Mika Godts wil komend seizoen definitief doorbreken in het shirt van Ajax. De Belgische jongeling kon afgelopen seizoen al rekenen op diverse basisplekken, maar onder Francesco Farioli wil hij een onmisbare kracht worden voor de Amsterdammers.

Onder leiding van Farioli is Ajax begonnen aan 'een nieuw hoofdstuk', ziet ook Godts. "Iedereen was blij weer te starten. De sfeer is echt goed. Er hangt een goede energie. Iedereen is zich ervan bewust dat we niet moeten blijven hangen in het verleden. We mogen het afgelopen seizoen niet vergeten, maar het is nu wel tijd om door te gaan", stelt de buitenspeler tegenover Ajax Life.

Waar de gehele selectie van de Amsterdammers een zwaar seizoen achter de rug heeft, wist Godts zich tegen het eind van het voetbaljaar in het elftal van toenmalig trainer John van 't Schip te spelen. Dit jaar wil de Belg echter meer. "Dat is wel wat ik in mijn hoofd heb. Dit is het moment om écht door te breken. Daar ga ik alles aan doen. Ik ben pas tevreden als dat is gelukt. Mijn doel is om veel in de basis te staan, het team te helpen en met Ajax een prijs te winnen", is Godts vastberaden.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!