Farioli waarschuwt Ajax voor 'speciale speler' bij Panathinaikos

Farioli waarschuwt Ajax voor 'speciale speler': 'Hij heeft geweldige kwaliteiten'

7 augustus om 22:28

Francesco Farioli heeft de spelers van Ajax gewaarschuwd voor twee spelers van Panathinaikos. Aan de vooravond van de eerste clash in de derde voorronde van de Europa League is de Italiaanse trainer lovend over Anastasios Bakasetas en Filip Djuricic.

Farioli kent Bakasetas door en door na hun gezamenlijke periode bij het Turkse Alanyaspor. "Hij is een speciale speler. Niet alleen als voetballer, maar ook als persoon. Hij heeft geweldige kwaliteiten, is tweebenig en hij ziet wedstrijden op een andere manier. Hij laat moeilijke dingen er makkelijk uitzien", aldus de Ajax-trainer op de persconferentie in Griekenland.

Ook voor Filip Djuricic, oud-speler van sc Heerenveen, zijn de Ajacieden gewaarschuwd. "Ik heb mijn spelers gezegd dat ze goed op Bakasetas én Djuricic moeten letten." Panathinaikos-trainer Diego Alonso heeft een groot aantal ex-eredivisionisten tot zijn beschikking: Tonny Vilhena, Bart Schenkeveld, Philipp Max, Erik Palmer-Brown, Aitor Cantalapiedra, Dimitrios Limnios en Alexander Jeremejeff. Donderdagavond wordt om 20.00 uur afgetrapt in Athene.