Dessers is frustraties niet meer de baas

Dessers is frustraties niet meer de baas: 'Wat meer erkenning zou leuk zijn'

7 augustus om 21:56

Cyriel Dessers is klaar met het negatieve sentiment rond zijn persoon. In de blessuretijd van Rangers FC - Dynamo Kiev, in de derde voorronde van de Champions League, maakte de Belgische spits de cruciale gelijkmaker (1-1). Na afloop moest hem iets van het hart.

Dessers vindt dat hij ondergewaardeerd wordt door de media en supporters. "Ja, wat meer erkenning zou leuk zijn", foetert hij tegenover BBC Scotland. Hij doelt op 'de media' en 'een deel van de supporters'. "Binnen het gebouw voel ik die erkenning wel, dat is het belangrijkst."

"Ik hoef geen antwoord te bieden aan mensen", vervolgt de oud-aanvaller van NAC Breda en Feyenoord, die in de 94ste minuut scoorde voor Rangers. "Ik doe gewoon mijn job voor de ploeg, de trainer en mezelf. Dat is het enige wat telt."

In zijn eerste seizoen bij Rangers was Dessers goed voor 21 goals. Dat is een moyenne dat complimenten verdient, vindt ook trainer Philippe Clement. "Misschien hebben de mensen een bepaalde perceptie van hem, maar ik weet dat geen enkele verdediger graag tegen hem speelt."