Hattrick voor Vitesse op transfermarkt: Yegoian tekent

Vitesse schiet weer raak op transfermarkt en shopt bij FC Twente

7 augustus om 20:42

Het is opnieuw raak voor Vitesse op de transfermarkt. Irakli Yegoian komt per direct over van FC Twente. Hij is na Alexander Büttner en Mees Kreekels versterking nummer drie.

Yegoian was de laatste weken op proef in Arnhem en na de redding van de club heeft Vitesse besloten om definitief in zee te gaan met de twintigjarige middenvelder uit Georgië. Hij heeft voor twee seizoenen getekend, met een optie voor nog een jaar.

"Ik ben heel blij dat ik na een hoop onzekerheid bij de club eindelijk mijn contract kan tekenen", reageert Yegoian op de Vitesse-site. "Het is een eer om voor deze club te spelen, en het is nu aan mij om het vertrouwen terug te betalen. Op het middenveld hoop ik mijn kansen te pakken en van waarde te zijn voor het team."

Theo Janssen, hoofdscout en verantwoordelijk voor het transferbeleid bij Vitesse, is er blij mee. "Hij is gebrand om het maximale uit zichzelf te halen. Dat is bewonderenswaardig en dat maakt hem tevens zo'n goede voetballer. Ik ben ervan overtuigd dat Irakli een dragende speler kan worden voor de club."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!