Ajax-aanval op tijd inzetbaar, duo moet eerste tik uitdelen in Griekenland

Ajax-aanval op tijd inzetbaar, veelbesproken duo moet eerste tik uitdelen in Griekenland

8 augustus om 11:00
Laatste update: 8 augustus om 06:47

ADVERTORIAL - Ajax moet donderdagavond de Griekse heksenketel overleven in de derde voorronde van de Europa League op bezoek bij Panathinaikos. Steven Bergwijn kan wegens blessures nog niet meedoen aan het duel, maar Brian Brobbey keert voor het eerst sinds het EK wél terug. TOTO staat klaar met fraaie quoteringen voor deze spannende wedstrijd!

Ajax-aanval moet verschil maken

Panathinaikos eindigde het vorige seizoen onder Olympiakos en dat is nu net de club waar Ajax van wist te winnen in de voorbereiding. Het terugkeren van Bertrand Traoré lijkt bovendien ook een flinke impuls aan de aanvalslinie van Ajax te geven. De Burkinees wist als ingebrachte speler al de laatste goal van Ajax te maken tegen Vojvodina in de tweede voorronde van de Europa League. Met een quotering van 3.00 om te winnen zijn de Amsterdammers zowaar de underdog in dit duel.

Brobbey keert op tijd terug voor de Amsterdammers en het ontbreken van de spits is in de voorbereiding een hard gelag geweest. Het is niet zonder reden dat uitgerekend Branco van den Boomen de meeste doelpunten maakte in de oefenwedstrijden. Maakt Brobbey de laatste goal van de wedstrijd? Dan pak je 7.25 keer je inleg. Doet Traoré wat hij al tegen Vojvodina deed, namelijk als laatste scoren? Daar staat een quotering van 11.00 voor klaar.

Ajax zal in Griekenland vooral niet willen verliezen. Wint Ajax óf spelen de Amsterdammers gelijk? Daar staat een fraaie quotering van 1.58 voor klaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust