Hateboer tekent bij Stade Rennes

Hateboer neemt na 7,5 jaar afscheid van Atalanta: 'Tijd voor dit nieuwe avontuur'

6 augustus om 20:17
Laatste update: 7 augustus om 10:09

Hans Hateboer heeft Atalanta na zeven seizoenen verlaten. De dertigarige rechtsback zette dinsdag zijn handtekening onder een tweejarig contract bij Stade Rennes. Naar verluidt betalen de Fransen zo'n twee miljoen euro voor dertienvoudig international.

"Ik heb fantastische jaren gehad bij Atalanta. Na de winst van de Europa League zei ik tegen mezelf dat dit het juiste moment was om een nieuw avontuur aan te gaan", laat Hateboer weten op de clubkanalen van de Fransen. "Ik denk dat Rennes de perfecte plek is om van voetbal te blijven genieten."

Hateboer, die in januari van 2017 de stap van FC Groningen naar Atalanta maakte, gaat met zijn nieuwe team voor het behalen van Europees voetbal. "Daar moeten we op mikken en dat moet ons doel zijn. Ik hoop dat we samen iets moois kunnen creëren." 

Atalanta bedankt Hateboer

Atalanta heeft een dankwoord uitgesproken naar de rechtsback die 245 keer het blauw-zwart van de Italianen om zijn schouders had. 'De hele club wil Hans bedanken en het beste wensen voor de rest van zijn voetbalcarrière. Grazie. Het beste, Hans!'

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!