Bij TOTO wedden op goal van Van Wolfswinkel tegen Salzburg in de Champions League

FC Twente-aanvoerder Van Wolfswinkel kan vertrouwen van Oosting terugbetalen in CL

6 augustus om 16:00

ADVERTORIAL - FC Twente staat aan de vooravond van het voorportaal in de Champions League. De Tukkers moeten in de derde voorronde van het miljardenbal afrekenen met Red Bull Leipzig. Het moet gebeuren met een nieuwe aanvoerder: Ricky van Wolfswinkel. TOTO heeft een speciale quotering voor de spits van Twente in petto.

Betrouwbare Van Wolfswinkel als aanvoerder

Door het plotselinge vertrek van Robin Pröpper naar Rangers FC, kwam Joseph Oosting voor een belangrijke beslissing te staan. Wie neemt de erfenis van de vertrokken aanvoerder op zich? Op de persconferentie bleek dat de trainer voor Van Wolfswinkel heeft gekozen. 

"Er is geen takenpakket dat ergens op een bureau is achter gelaten en dat ik nu over moet nemen. En er zijn meer spelers die deze rol oppakken in het team. Denk aan doelman Lars Unnerstall en Michal Sadílek. We hebben het altijd samen gedaan", aldus de spits op de persconferentie.

Moet Lammers vrezen?

Met de keuze voor Van Wolfswinkel als aanvoerder geeft Oosting in ieder geval voorlopig veel vertrouwen aan de speler. Daar lijkt de komst van spits Sam Lammers vooralsnog niets aan af te doen. Dat Oosting goede aanvallers op de bank durft te zetten voor Van Wolfswinkel, werd afgelopen seizoen ook al duidelijk. Myron Boadu kwam niet al te veel in actie tijdens zijn huurperiode aan Twente.

De odds voor Van Wolfswinkel

Aan Van Wolfswinkel nu de taak om het vertrouwen van Oosting terug te betalen. TOTO heeft een quotering van 3.70 voor een goal tegen Salzburg. Denk je dat Van Wolfswinkel kan scoren en Twente ook winnen? Dan is de speciale quotering van 10.00 die daarvoor staat wellicht interessant.

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust