'Gedegradeerde middenvelder op verlanglijstje Man United'

'Manchester United heeft opvallende naam op wensenlijstje gezet'

6 augustus om 10:15
Laatste update: 7 augustus om 09:51

Sander Berge is een nieuwe naam op de wensenlijst van Manchester United. De Noorse middenvelder degradeerde vorig seizoen nog met Burnley.

Volgens The Athletic heeft de club al contact opgenomen met de zaakwaarnemers van Berge. De Noorse international degradeerde vorig seizoen met Burnley, maar scoort goed op verschillende statistieken. Onder andere op succesvolle dribbels en passnauwkeurigheid onder druk. Berge speelde vorig seizoen 37 wedstrijden voor Burnley.

Manchester United is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe controlerende middenvelder en heeft meerdere gesprekken gevoerd met Paris Saint-Germain over Manuel Ugarte. Maar de Fransen zouden ongeveer zestig miljoen euro verlangen voor de Uruguayaan. United trok daarom de stekker uit de onderhandelingen met PSG en richt zijn pijlen nu op andere doelwitten.

Naast Berge hopen Erik ten Hag en zijn club ook nog steeds Mathijs de Ligt en Noussair Mazraoui binnen te halen. Een gezamenlijk bod werd vorige week afgewezen, maar Manchester United zal een nieuw bod gaan doen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!