Man United trekt stekker uit gesprekken over Ugarte

'Man United is het zat en trekt stekker uit gesprekken door hoge vraagprijs van PSG'

5 augustus om 23:59

Manchester United lijkt af te zien van de komst van Manuel Ugarte. Dat meldt The Athletic. De ploeg van Erik ten Hag wil niet aan de forse vraagprijs van Paris Saint-Germain voldoen.

PSG en Manchester United zijn al weken in gesprek over een transfer van Ugarte, maar die lijkt er niet meer te komen. De Parijzenaren houden voet bij stuk en willen zestig miljoen euro voor de Uruguayaan, maar dat gaat United niet betalen. De Engelsen verleggen de aandacht nu naar andere opties voor het middenveld. Alleen als PSG de vraagprijs verlaagt, wil United de interesse in Ugarte nieuw leven inblazen.

Het is nog maar de vraag of Ugarte volgend seizoen veel speeltijd gaat krijgen bij PSG, omdat de Parijzenaren het middenveld hebben versterkt met de peperdure João Neves. Ook speelde concurrent Fabian Ruiz een goed EK en deed Vitinha het vorig seizoen ijzersterk. Wie United op het oog heeft als alternatief voor Ugarte is niet bekend. Zestig miljoen euro is overigens ook het bedrag waarvoor PSG vorig jaar zomer Ugarte kocht van Sporting CP. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!