Perez prijst Hancko na uitspraken over Feyenoord en Atlético

Perez roemt Hancko: 'Fantastisch, al zullen zijn agenten er anders over denken'

5 augustus om 09:47
Laatste update: 5 augustus om 10:22

Kenneth Perez vindt de reactie van Dávid Hancko over zijn - vooralsnog - mislukte overstap van Feyenoord naar Atlético Madrid 'fantastisch'. De Slowaak heeft met zijn volle verstand bijgetekend in De Kuip, benadrukt de ESPN-analist.

"Kijk, niemand heeft hem gedwongen om voor vier jaar bij te tekenen", zegt Perez bij ESPN. "Hij heeft een mooi salaris, dat zegt hij zelf ook. Hij verwoordt het fantastisch. Hij heeft er ook geen invloed op, hè. Maar zijn agenten zullen er anders over denken."

Karim El Ahmadi voegt eraan toe dat Atlético Madrid 'wel een fantastische club is om de volgende stap te zetten'. "Bij hem zal echt wel spelen dat hij er graag naartoe wil." Perez: "Ik vind Feyenoord ook een mooie club, maar de competitie in Spanje is natuurlijk veel aantrekkelijker dan de Eredivisie."

Na de gewonnen strijd om de Johan Cruijff Schaal zei Hancko begrip te hebben voor het standpunt van Feyenoord, dat vasthoudt aan 35 à 40 miljoen euro. "Hoe hij ermee omgaat, is heel professioneel", aldus El Ahmadi. Perez is het daarmee eens. "Maar zo hoort het ook. Sommige mensen tekenen bij en gaan dan stennis schoppen als ze niet weg mogen. Dan had je maar in je contract moeten zetten dat je een bepaald bedrag moet kosten."