PSV moet rekening houden met exit Teze

PSV-exit nabij: 'De kans dat hij zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld, is groot'

5 augustus om 00:10
Laatste update: 5 augustus om 00:44

Jordan Teze lijkt Eindhoven op korte termijn te gaan verlaten. De verdediger heeft PSV laten weten dat hij een stap naar AS Monaco, dat zich met een miljoenenbod heeft gemeld, wel ziet zitten. Het is nu wachten op een akkoord tussen beide clubs. 

'De kans dat Teze zijn laatste wedstrijd voor PSV heeft gespeeld, lijkt groot', schrijft PSV-watcher Rik Elfrink op X. 'Hij wil naar AS Monaco, als de clubs rond zijn. Komende dagen wordt bekeken of dat lukt.' klinkt het verder. 'Volgens bronnen is het bod 10 miljoen euro vast, plus zo'n drie miljoen (deels onzekere) bonussen.'

Peter Bosz liet zich op de persconferentie na de verloren strijd om de Johan Cruijff Schaal al uit over het mogelijke vertrek van Teze. De trainer van PSV liet weten niet voor een transfer te gaan liggen. "Nee, zo ben ik niet. Bovendien zijn wij als PSV niet in de positie om dat te doen."

Eerder riep Teze nog van de daken dat hij hoe dan ook bij PSV zou blijven. "Ik sta sowieso op de teamfoto", klonk het kort geleden uit de mond van de verdediger wiens contract volgend jaar afloopt. Nu de Fransen zich hebben gemeld in Eindhoven lijkt daar na 187 wedstrijden in PSV 1 dan toch snel verandering in te komen. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!