Perez: 'Lang moet in contact komen met Robben'

Perez tipt getraumatiseerde Lang: 'Hij moet met hem in contact zien te komen'

4 augustus om 23:20
Laatste update: 4 augustus om 23:22

Kenneth Perez is lichtelijk geschrokken van de uitspraken van Noa Lang. De aanvaller van PSV vertelde dat hij een trauma over heeft gehouden aan zijn slepende hamstringblessure en daarom nog niet voluit durft te gaan. Volgens Perez is er maar één iemand in Nederland die Lang van advies kan voorzien. 

"Hij heeft het over een trauma, dat klinkt wel heftig", zegt Perez na het zien van het gesprek tussen Hans Kraay Jr. en Lang bij ESPN. Het tweetal sprak na afloop van de Johan Cruijff Schaal over de mentale gesteldheid van Lang, die het grootste deel van vorig seizoen miste door een hamstringblessure. Die periode heeft zijn sporen zichtbaar nagelaten bij de aanvaller van PSV.

Volgens Perez moet Lang een lijntje uitgooien naar dé expert op het gebied van blessures, tegenslagen en de manier waarop je jezelf terug kan knokken. "Hij moet op de een of andere manier in contact komen met Arjen Robben. Als er één iemand is die 'honderdduizenden' spierblessures overwon en sterker terugkwam, is het Robben wel. Misschien kunnen ze samen ervoor zorgen dat Lang weer vrij kan worden in zijn hoofd."