Wellenreuther over de doelmannen-keuze van Priske bij Feyenoord

Wellenreuther eerste keuze onder de lat van Feyenoord: 'Ben heel blij'

4 augustus om 20:42
Laatste update: 4 augustus om 20:44

Timon Wellenreuther is ervan overtuigd dat Brian Priske er goed aan doet om hem de voorkeur te geven boven Justin Bijlow bij Feyenoord. De Duitser mocht tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal starten van zijn nieuwe trainer en wordt de nieuwe eerste doelman in Rotterdam. Daar gaat Priske geen spijt van krijgen, bevestigt de sluitpost in gesprek met ESPN.

Wellenreuther zette nog vóór Priske zijn keuze had bekendgemaakt zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord. "Iedereen bij de club gaf me vertrouwen en dat voelde ik ook. Mijn onderbuikgevoel was goed", reageert Wellenreuther op de vraag wat hem het vertrouwen gaf dat hij de eerste doelman in Rotterdam zou worden.

Spijt van zijn keuze heeft de Duitser dan ook allesbehalve. "Uiteindelijk vind ik het fijn om hier te zijn. Ik hou van de fans en van de stad. Ik ben heel blij hier, dus waarom zou ik niet voor meerdere jaren tekenen?", tekent ESPN hem op na de strijd om de Johan Cruijff Schaal. In het duel was de Duitser beslissend voor Feyenoord, dat na strafschoppen beslag wist te leggen op de eerste prijs van het seizoen. Wellenreuther keerde één penalty.

Volgens Priske was het verschil tussen Wellenreuther en Bijlow echter klein. Toch heeft de Duitser geen moment rekening gehouden met een andere (slechtere) afloop voor hem, zo vertelt hij. "Zo denk ik niet. Ik werk iedere dag hard om onder de lat te staan. Dat is hoe mijn mindset is. Mijn relatie met Justin is ook gewoon goed. Als hij speelt, help ik hem en andersom is dat ook het geval", bevestigt Wellenreuther.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!