El Ahmadi vol ongeloof over Feyenoord-verdediger

El Ahmadi vol ongeloof over Feyenoord-verdediger: 'Echt heel slecht'

4 augustus om 19:02

Karim El Ahmadi heeft geen goed woord over voor een actie van Feyenoord-back Marcos López voorafgaand aan de openingstreffer van PSV in de Johan Cruijff Schaal. De 24-jarige Peruviaan verliet zijn positie om te klagen bij scheidsrechter Jeroen Manschot over een vermeende overtreding.

"Ik vond dat Feyenoord best redelijk begon in de eerste vijf minuten, maar daarna nam PSV het over en speelden ze echt geweldig", begint El Ahmadi zijn rustanalyse bij ESPN. "Bij die 1-0 was het misschien een kleine overtreding (van Malik Tillman, red.), maar wat Marcos López en Santiago Gimenez doen... Als López op zijn positie blijft staan, is er niets aan de hand. Maar hij loopt naar voren en zwaait met zijn armen. Bakayoko is daardoor helemaal vrij."

"Als verdediger moet jij gewoon in positie blijven staan. Het maakt niet uit wat de scheidsrechter dan beslist, want er is nog niet gefloten. Dat vind ik wel echt heel slecht", stelt El Ahmadi vol ongeloof.

Perez: 'Klopt niets van bij Feyenoord'

Kenneth Perez vindt het knap dat Feyenoord de achterstand daarna omboog in een 1-2 voorsprong. "Verdedigend en qua opbouw klopte er helemaal niets van bij Feyenoord. Niemand had een idee wat ze moesten doen. Iedereen liep maar te wijzen. Aanvallend was het wel helemaal prima."