Bayern reageert op vertrekwens De Ligt

Bayern-directeur laat zich uit over De Ligt: 'We moeten goed nadenken'

4 augustus om 12:46
Laatste update: 4 augustus om 13:51

Max Eberl, sportief directeur van Bayern München, heeft gereageerd op het mogelijke vertrek van Matthijs de Ligt. De Nederlandse verdediger lijkt op weg naar de uitgang bij Der Rekordmeister en Manchester United lijkt zijn nieuwe club te worden.

Bij de Duitse tak van Sky Sports wordt Eberl ondervraagd over vertrekwens van De Ligt. "Ik zal vertellen over zijn redenen wanneer het daarvoor tijd is. Nu is nog niet het moment", gaat hij cryptisch in op de situatie van de oud-Ajacied. "We moeten goed nadenken over de beslissing. Hij is nog altijd een Bayern-speler, we zullen hem altijd supporten."

De Ligt wordt al weken in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. Er leek een kans dat de Oranje-international toch in München zou blijven, omdat nieuwe aanwinst Hiroki Ito geblesseerd raakte en een overeenkomst met mogelijke vervanger Jonathan Tah nog ver weg lijkt. Dit weekend werd echter duidelijk dat Bayern en Bayer Leverkusen nader tot elkaar zijn gekomen in de onderhandelingen over de Duitse verdediger. Hierdoor lijkt het erop dat De Ligt München binnenkort kan verlaten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!