Popster blijkt groot fan van Van Nistelrooij

Popster blijkt groot fan van Van Nistelrooij: 'Hielp mij door donkere dagen'

4 augustus om 12:29
Laatste update: 4 augustus om 13:59

Robbie Williams bijkt een groot fan van Ruud van Nistelrooij te zijn. De Britse zanger plaatste een selfie met de Nederlander op Instagram en stelt dat de voormalig spits hem door donkere periodes van zijn leven heeft geholpen.

"Ik vraag eigenlijk nooit om een foto, maar toen ik Ruud van Nistelrooij in een golfkarretje zag, riep ik meteen dat hij moest stoppen", legt Williams uit op Instagram. "Ik rende naar hem toe met mijn telefoon in de hand en smeekte hem bijna om een foto. Ineens gedroeg ik mij zoals ik mensen vaak heb zien doen. Het was alsof ik bezeten was, dit móest gebeuren."

Van Nistelrooij was tussen 2001 en 2006 de spits van Manchester United. "Ruud en het team van toen hebben me door enkele donkere periodes in mijn leven geholpen. Zijn doelpunten maakten me gelukkig op dagen dat ik dat niet was."

De hond van Williams was zelfs vernoemd naar de huidige assistent van United-manager Erik ten Hag. De hond is inmiddels overleden en met de mentale gezondheid van de popster gaat het nu veel beter. "Het enige wat ik nog heb, is deze foto. Een herinnering voor een herinnering. Toen ik wegging, zei Ruud "bedankt voor je liedjes" en ik antwoordde "nee, bedankt voor je doelpunten". Een beetje afgezaagd, maar wel oprecht."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Robbie Williams (@robbiewilliams)