PSG doet poging om Alvarez van City te halen

'PSG klopt aan bij Man City: Engelsen willen minimaal zeventig miljoen zien'

3 augustus om 16:25
Laatste update: 3 augustus om 16:36

Paris Saint-Germain heeft een poging gedaan om Julian Alvarez naar Parijs te krijgen. De Parijzenaren zien in de Argentijn de opvolger van Kylian Mbappé en volgens Foot Mercato heeft de spits zelfs al een contractvoorstel uit Frankrijk gekregen.

Eerder kwam Fabrizio Romano al met het nieuws dat Alvarez niet onwelwillend tegenover een vertrek bij City staat. De Argentijn wil meer speeltijd en mikt op een nieuwe competitie om dit te bewerkstelligen. PSG zou zich daarvoor hebben gemeld bij Manchester City. De 24-jarige Argentijn ligt nog tot de zomer van 2028 vast in Manchester en dus wil de clubleiding de hoofdprijs. Alvarez moet minimaal zeventig miljoen euro opleveren.

PSG-coach Luis Enrique zou ook zijn zegen hebben gegeven en de club hoopt dan ook kans te maken. Het is echter niet bekend hoe Manchester City tegenover een eventuele overstap staat. Alvarez krijgt bij City niet de speeltijd die hij wil, aangezien hij altijd Erling Haaland voor zich heeft. De Argentijn wordt regelmatig op de flanken geposteerd, maar van origine is hij een centrumspits.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!