'Engelse clubs tonen interesse in NEC-aanvaller Hansen'

'Tweede Engelse club toont interesse in NEC-aanvaller Hansen'

3 augustus om 11:48

Na Birmingham City is er nog een Engelse club geïnteresseerd in de diensten van NEC-aanvaller Sontje Hansen. Leeds United heeft zijn oog laten vallen op de buitenspeler, zo meldt Voetbal International.

Het is mogelijk dat Hansen zijn laatste wedstrijd voor NEC al heeft gespeeld, mocht een van deze Engelse ploegen doorpakken. Bij Championship-club Leeds United is Hansen in beeld om zijn landgenoot Crysencio Summerville te vervangen, die op weg is naar Premier League-club West Ham United

Vrijdag kwam al naar buiten dat Birmingham City, dat uitkomt in de League One, interesse heeft. Deze gedegradeerde club kijkt graag naar spelers uit de Eredivisie. Ze haalden namelijk eerder al Emil Hansson (Heracles Almelo) en Willum Willumsson (Go Ahead Eagles) binnen. NEC kan een hoge transfersom vragen, mochten ze Hansen de transfer gunnen. Hij staat namelijk nog drie jaar onder contract.

Hansen vertrok vorig jaar transfervrij van Ajax naar NEC. Voor de Nijmeegse club scoorde hij zes keer en gaf hij zeven assists in 38 officiële duels. Deze zomer miste hij een groot deel van de voorbereiding vanwege een knieblessure, maar inmiddels traint de vleugelspeler weer mee met de selectie van trainer Rogier Meijer.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!