Ten Hag en Sancho

Ten Hag en Sancho begraven strijdbijl: 'Of hij zijn excuses heeft aangeboden?'

2 augustus om 13:55
Laatste update: 6 augustus om 19:49

Erik ten Hag en Jadon Sancho hebben de strijdbijl begraven. Of de aanvaller ook zijn excuses heeft aangeboden laat de Nederlandse manager van Manchester United in het midden.

Het verhaal is bekend. Sancho haalde vorig seizoen uit naar Ten Hag omdat de Nederlander volgens hem onwaarheden zou hebben verteld over hem. "Door zijn prestaties op training hebben we hem niet bij de selectie gehaald. Bij Manchester United moet je elke dag het benodigde niveau halen", zei de Nederlander onder meer.

'Alsjeblieft, geloof niet alles wat je leest', reageerde de international via social media. 'Ik sta mensen niet toe om dingen te zeggen die volledig onwaar zijn. Ik heb mezelf erg goed laten zien op de training deze week. Ik geloof dat er andere zaken meespelen in deze kwestie, waar ik verder niet op in ga. Ik ben nu al lange tijd de zondebok en dat is niet eerlijk.' De aanvaller werd daarna verbannen en verhuurd aan Borussia Dortmund.

Op een mediamoment maakt Ten Hag andermaal duidelijk dat de strijdbijl tussen hem en Sancho nu begraven is. Eerder bracht United al een statement naar buiten. "We hebben alles achter ons gelaten en daar is alles mee gezegd. We weten van elkaar wat de standaarden zijn en hoe we samen willen werken. Toen ik hier kwam had ik goede spelers nodig om een goed team neer te zetten. Hij is overduidelijk een hele goede speler. Of hij zijn excuses heeft aangeboden? Ik denk dat ons statement genoeg zegt. Het is nu duidelijk."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!