Hartman verklaart nieuwe rugnummer

Hartman legt reden achter opvallend nieuw Feyenoord-rugnummer uit

2 augustus om 13:10

Quilindschy Hartman komt de Feyenoord-fans tegemoet die gedupeerd zijn door zijn opvallende nieuwe rugnummer. Op Instagram legt de linksback uit waarom hij van nummer 5 naar nummer 11 gaat.

Hartman is momenteel herstellende van een zware knieblessure. Naar verwachting keert hij pas in het nieuwe kalenderjaar terug op het veld. 'Deze week maakt de club de definitieve rugnummers bekend en ik wil na mijn revalidatie met nieuwe energie op het veld terugkeren. Hier hoort voor mij een nieuw nummer bij', verklaart de viervoudig Oranje-international.

De 24-jarige Hartman begreep van Feyenoord dat veel mensen al het shirt met rugnummer 5 hebben gekocht. 'Voor al deze mensen wilde ik een nieuw shirt regelen, maar door de verkochte aantallen is dat in de praktijk onhaalbaar. Toch wil ik natuurlijk graag iets terugdoen voor de mensen die mijn shirt hebben gekocht', stelt hij. Hartman geeft daarom elf shirts met nummer 11 weg. Om in aanmerking te komen moeten fans een foto van zichzelf in Hartman-shirt posten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Q (@quilindschy)

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!