Welke zender RB Salzburg - FC Twente op TV?

Waar, wanneer en hoe laat wordt Red Bull Salzburg - FC Twente uitgezonden?

5 augustus om 07:30
Laatste update: 6 augustus om 15:23

FC Twente neemt het dinsdag 6 augustus op tegen Red Bull Salzburg in de derde voorronde van de Champions League. Waar wordt het duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalPrimeur geeft meer informatie.

Joseph Oosting en co. mogen zich dankzij de knappe derde plek van vorig seizoen opmaken voor de derde voorronde van de Champions League. Daarin is het RB Salzburg van Pepijn Lijnders de tegenstander. Voor FC Twente wordt het duel in Oostenrijk de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. De Tukkers moeten het stellen zonder de naar Rangers FC vertrokken aanvoerder Robin Pröpper. Aanwinst Sam Lammers lijkt wel te kunnen spelen. 

Waar en hoe laat kan je RB Salzburg - FC Twente kijken? 

De heenwedstrijd van FC Twente in Oostenrijk tegen RB Salzburg wordt dinsdag 6 augustus uitgezonden op Ziggo Sport. Om 20.25 uur begint de voorbeschouwing en om 20.45 uur gaat de wedstrijd van start. De kabelexploitant heeft dit seizoen de uitzendrechten van alle Europese clubtoernooien, dus de Champions League, de Europa League en de Conference League. Wie een abonnement bij Ziggo heeft kan inschakelen op kanaal 14 om RB Salzburg-FC Twente te kijken.

Hoe kan je zonder Ziggo toch Twente kijken?

Via de website van Ziggo kan er gratis een account worden aangemaakt. Via de Ziggo GO-app kan het duel dan bekeken worden. Benieuwd hoe je zo’n account aanmaakt? Lees dan dit artikel.