Go Ahead-captain: 'Enorme teleurstelling'

'De teleurstelling overheerst enorm, voor rust waren we bovenliggende partij'

2 augustus om 09:18

Go Ahead Eagles-aanvoerder Mats Deijl baalt van de uitschakeling tegen SK Brann in de voorronde van de Conference League. De 26-jarige verdediger zag het na uitstekende start alsnog misgaan in Bergen.

Go Ahead schoot nog uit de startblokken met een razendsnelle goal van Søren Tengstedt. Nog voor rust kwam Brann echter langszij en in de tweede helft viel ook de 2-1. "De teleurstelling overheerst enorm. Er zat meer in. In de eerste helft waren we de bovenliggende partij, maar vlak voor rust geef je de 1-1 weg. Dat is zonde, maar we zaten met goede moed in de kleedkamer", vertelt Deijl aan ESPN. "Na rust viel het wat stil, werden we slap. Misschien blijkt de maand voorbereiding dan toch tekort. De tweede helft bloedde het een beetje dood."

"We staan erom bekend dat we goed compact kunnen spelen, dan is het zonde dat je op deze manier twee goals weggeeft. Twee onnodige goals. Ik wijt de uitschakeling het meeste aan deze wedstrijd", gaat Deijl verder. De rechtsback baalt vooral voor de fans uit Deventer. "Je merkt hoe erg het leeft binnen Deventer. De mensen hebben een groot hart voor de ploeg. Dat hebben wij allemaal als heel mooi ervaren. Het is jammer dat je ze niet kan belonen."