Feyenoord verhuurt Hokke aan ADO Den Haag

Feyenoord sluit opnieuw huurdeal: 'Verheugd dat hij voor ADO heeft gekozen'

1 augustus om 16:44
Laatste update: 1 augustus om 16:55

Nadat eerder Thomas van den Belt bij het CD Castellón van Dick Schreuder werd gestald, sluit Feyenoord nu een huurovereenkomst met ADO Den Haag. Verdediger Milan Hokke (links op de foto) speelt komend seizoen in het Bingoal Stadion.

"Milan is een zeer talentvolle centrale verdediger", vertelt technisch directeur Joris Mathijsen op de website van ADO Den Haag. "Hij heeft de verdedigende kwaliteiten waar wij naar op zoek zijn en zijn daarom verheugd dat zijn keuze op ADO Den Haag is gevallen."

Hokke maakt sinds 2011 deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord. In Rotterdam-Zuid tekende hij in 2021 zijn eerste profcontract, maar kwam nog niet in actie tijdens een officiële wedstrijd van Feyenoord 1. De teller voor Feyenoord onder-21 staat inmiddels op 41 duels. Zijn contract in Rotterdam loopt tot medio 2026. 'Vorig seizoen was hij als een van de sterkhouders van de ploeg belangrijk bij het veroveren van de landstitel en de KNVB Beker', schrijft Feyenoord op de clubkanalen. 

Hokke is donderdag medisch gekeurd en sluit per direct aan bij de spelersgroep van hoofdtrainer Darije Kalezic, meldt ADO. Volgens 1908.nl heeft ADO een koopoptie bedongen in de deal. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!