Bij TOTO wedden op een doelpunt van Kenneth Taylor tijdens Vojvodina - Ajax

Zet Taylor tegen Vojvodina nu wel één van zijn schoten om in een goal voor Ajax?

1 augustus om 16:00

ADVERTORIAL - Ajax neemt het donderdagavond voor de tweede keer in een week tijd op tegen FK Vojvodina. De Amsterdammers verdedigen een 1-0 voorsprong in de return met de Serviërs. TOTO heeft speciale weddenschappen in petto voor zowel nieuwe als bestaande spelers. Met name rondom Kenneth Taylor, die in Amsterdam dicht bij een treffer was, is het nodige aanbod.

Taylor in aanvallende rol

Sinds Francesco Farioli aan het roer staat bij Ajax, lijkt Taylor wat meer voor te komen in het aanvalsspel van de club. De Nederlander is een van de aanvallende middenvelders van de Amsterdammers en krijgt wat meer kans om zijn aanvallende impulsen te laten zien, mede door het ontbreken van Steven Bergwijn en Brian Brobbey, die het spel normaal gezien wat meer naar zich toetrekken.

De cijfers die Taylor in de Johan Cruijff Arena bij elkaar speelde, onderschrijven zijn aanvallende stootkracht. In totaal schoot de middenvelder drie keer tegen Vojvodina, waarvan één keer op doel. Wie terugdenkt aan het duel zal ongetwijfeld het beeld van het op de lat uiteenspattende schot dat Taylor in de eerste helft produceerde terug kunnen halen.

Speciale weddenschappen bij TOTO

TOTO biedt speciale weddenschappen aan rondom een goal van Taylor tegen Vojvodina. De bookmaker heeft een quotering van 10.00 voor een goal van Taylor in combinatie met een 1-0, 2-0 of 2-1 overwinning voor Ajax. Daarnaast zijn er ook een quoteringen beschikbaar van 11.00 en 30.00 voor respectievelijk een goal van Taylor vanaf buiten de zestien meter en een goal van Taylor binnen de eerste tien minuten van de wedstrijd.

Bekijk hier het brede aanbod aan weddenschappen van TOTO rondom Vojvodina - Ajax

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust