El Ghazi tekent contract bij Cardiff City

El Ghazi vindt eindelijk nieuwe club: 'Hij zal hier in de smaak vallen'

1 augustus om 12:31

Anwar El Ghazi heeft een nieuwe club gevonden. De aanvaller, die een verleden heeft bij onder meer Ajax en PSV, tekent een contract voor één jaar bij Cardiff City.

"Ik heb er zin in. Ik ben hongerig en kijk ernaar uit voor deze club te spelen", laat El Ghazi weten via de clubkanalen van Cardiff. "De stad is geweldig. Vanaf het moment dat ik hier aankwam, voelde ik me goed."

De vleugelaanvaller beseft dat hij weer op gang moet komen, nadat hij maanden aan de kant stond wegens een geschil met zijn vorige werkgever Mainz. El Ghazi had op sociale media steun betuigt aan Gaza en dat kon de Duitse club niet waarderen en ontsloeg de speler. 

"Ik weet dat ik een tijd niet heb gespeeld. Ik heb mezelf fit gehouden, maar dat is toch anders dan trainen met een team. Wanneer ik weer helemaal fit ben, wil ik het team helpen met goals, assists en mijn ervaring. Ik zal alles geven voor dit shirt", aldus El Ghazi. 

De voorzitter van Cardiff, Erol Bulut, denkt dat El Ghazi in de smaak zal vallen. "Hij weet wat het voetbal in Engeland inhoudt, dus hij kan ons erg helpen. Ik denk dat de fans in het stadion zullen genieten van zijn skills and moves op het veld. Hij heeft nog wat tijd nodig om helemaal klaar te zijn, maar we gaan hem fit maken."

Cardiff City komt uit op het tweede niveau van Engeland, het Championship. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!