Pak €50 aan Free Bets wanneer Ajax ook in Servië van Vojvodina wint!

Pak €50 aan Free Bets wanneer Ajax ook in Servië van Vojvodina wint!

1 augustus om 12:00

ADVERTORIAL - Ajax staat donderdag voor de return in de tweede voorronde van de Europa League en moet een voorsprong verdedigen tegen FK Vojvodina. Het Amsterdamse kamp staat onder de nodige druk en is het aan de stand verplicht om de volgende voorronde van het toernooi te bereiken. Unibet staat klaar met acties voor nieuwe én bestaande spelers voor dit Europese duel! 

Zet €10 in en pak €50 aan Free Bets

Unibet heeft voor nieuwe spelers een speciale actie klaarstaan: zet €10 in op een zege van Ajax en ontvang €50 aan Free Bets! De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Ga naar de website van Unibet via een van de links in het artikel. Maak een nieuw account aan en selecteer tijdens je aanmelding de actie 'Wed €10 en ontvang €50'. Ga naar de wedstrijd FK Vojvodina - Ajax en zet in op 'Reguliere speeltijd: Ajax'. 

Het werd de afgelopen dagen bekend dat maar liefst zeven spelers van Ajax niet in de plannen voorkomen van Francesco Farioli. Onder meer Chuba Akpom en Carlos Forbs mogen vertrekken van de jonge Italiaan. Unibet staat klaar met verhoogde odds voor deze twee spelers. Maakt Akpom de eerste goal van de wedstrijd? Dan pak je 5.25 keer je inleg! Wint Ajax en scoort Forbs? Daar staat de odd van 3.00 voor klaar. 

Aan de kant van de Amsterdammers maakt Bertrand Traoré waarschijnlijk na vele jaren zijn rentree. De rechtsbuiten vertrok in 2017, maar is inmiddels weer terug. Maakt Traoré de laatste goal van de wedstrijd? Dat levert je 5.80 keer je inleg op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust