PEC biedt Thomas nieuw contract aan

PEC houdt 'grote persoonlijkheid' toch in Zwolle: 'Deze club zit in mijn hart'

1 augustus om 10:57

PEC Zwolle heeft Ryan Thomas een nieuw contract aangeboden. De verbintenis van de Nieuw-Zeelander liep vorige maand af, maar de Zwollenaren houden hem alsnog in de hoofdstad van Overijssel. De middenvelder ligt nu tot de zomer van 2025 vast. 

"PEC Zwolle is mijn club en zit echt in mijn hart", vertelt Thomas op de clubkanalen van PEC. "Waar ik kan wil ik de club en mijn medespelers helpen, zoals iedereen binnen en buiten de club mij ook vaak gesteund heeft. Ik sta inmiddels weer op het veld, ervaar heel veel plezier en ga er alles aan doen om van waarde te zijn. Ik heb dan ook heel veel zin in het nieuwe seizoen."

Gerry Hamstra, de technisch directeur van PEC, is blij dat 'grote persoonlijkheid' Thomas in Zwolle blijft. "In topsport gaat het om elke dag beter willen worden. Dat is wat bij Ryan in zijn dna zit. Ryan is een grote persoonlijkheid, heeft in zijn mooie carrière al veel ervaring opgedaan en is met recht een leider in onze selectie. Ik wens Ryan een prachtig seizoen toe."

Voor PEC Zwolle speelde Thomas, verspreid over twee periodes, tot dusver 167 officiële duels. Ook kwam hij 46 keer in actie voor PSV. De middenvelder werd in de afgelopen jaren steevast geplaagd door knieblessures, maar is inmiddels weer fit. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!