Willem ll'er Vermeulen kan naar zandback

'Opmerkelijk: overbodige Eredivisie-back staat voor zeer lucratieve transfer'

31 juli om 17:02
Laatste update: 1 augustus om 15:15

Valentino Vermeulen staat aan de vooravond van een bijzondere transfer. De 23-jarige vleugelverdediger mag vertrekken bij Willem ll, en gaat waarschijnlijk aan de slag bij Al Wasl SC, een topclub in de Verenigde Arabische Emiraten. Dat nieuws meldt het Brabants Dagblad woensdagmiddag. 

Vermeulen ontbrak woensdag al op de training bij Willem ll. De verdediger, die onlangs van het bestuur in Tilburg te horen heeft gekregen dat hij zijn geluk elders mag gaan beproeven, heeft zich volgens het BD al gemeld bij Al Wasl SC. Daar gaat Vermeulen op korte termijn een (zeer waarschijnlijk) lucratief contract tekenen. Wel zal hij zich nog moeten bewijzen. 

Bij Al Wasl, dat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog van Ajax verloor, staat onder anderen de Zwitserse spits Haris Seferovic onder contract. De club bivakkeert overigens nog steeds in Nederland en speelt woensdag nog een oefenwedstrijd. 

Overigens staat niet alleen Vermeulen voor een vertrek bij Willem ll. Ook aanvallers Max de Waal en Patrick Joosten hebben volgens het BD te horen gekregen dat ze mogen vertrekken. Voor Dani Mathieu heeft de promovendus uit Tilburg een verhuurperiode in petto.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!