Veerman nu ook gelinkt aan Manchester United

Veerman duikt wéér op in Engelse media: 'Ook United volgt PSV-spelmaker'

31 juli om 07:55
Laatste update: 31 juli om 07:55

Joey Veerman wordt dinsdag in Engeland weer gelinkt aan een transfer naar de top van de Premier League. In navolging van Liverpool staat de spelmaker van PSV ook op het lijstje bij Manchester United. Dat beweert althans CaughtOffside.

Volgens het Britse voetbalmedium werkt Manchester United nog altijd hard aan de komst van Manuel Ugarte. The Mancunians bereikten al een akkoord met de Uruguayaan, die vanwege het perspectief graag de overstap maakt naar Old Trafford. Met Paris Saint-Germain is er echter nog geen deal. Hoewel United vertrouwen houdt in een goede afloop, wil het zich niet laten verrassen. Daarom is Veerman in beeld als alternatief, aldus CaughtOffside.

Manager Erik ten Hag richt de blik veelvuldig op landgenoten en de 25-jarige middenvelder zou de Nederlandse enclave bij United verder kunnen vergroten. De Volendammer werd maandag ook al in verband gebracht met Liverpool. In een reactie op dat gerucht benadrukte het Eindhovens Dagblad dat The Reds op dit moment geen contact hebben opgenomen met PSV. 

Het voor Veerman enigszins teleurstellend verlopen EK, lijkt voorlopig in ieder geval geen effect te hebben op de transfergeruchten. Het is geen geheim dat de Volendammer open staat voor een nieuwe uitdaging. Hij ligt nog tot medio 2026 vast in Eindhoven.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!