'Geen contact Liverpool en PSV over Veerman'

Veerman gelinkt aan absolute toptransfer, ED drukt geruchten de kop in

29 juli om 18:29
Laatste update: 29 juli om 18:58

Er is momenteel geen contact tussen PSV en Liverpool over Joey Veerman. Dat maakt clubwatcher Rik Elfrink duidelijk. In de Engelse media wordt de naam van de Oranje-international gekoppeld aan The Reds.

Volgens Jacque Talbot, een Engelse journalist voor onder meer het doorgaans betrouwbare The Guardian en The Times, is Veerman op het lijstje van Liverpool verschenen. Arne Slot is op zoek naar een nummer zes of acht die de opbouw kan verzorgen en op Anfield Watch schrijft de journalist dat de komst van Veerman nu wordt overwogen.

PSV-watcher Elfrink van het Eindhovens Dagblad maakt duidelijk dat het slechts om geruchten gaat, net als de geruchten over een mogelijke transfer van Luuk de Jong naar Trabzonspor. De journalist maakt duidelijk dat hij uit betrouwbare hoek heeft vernomen dat er momenteel nog geen contact is tussen Liverpool en PSV over Veerman.

Veerman liet zich in gesprek met Ziggo Sport uit over een mogelijke transfer. "Uiteindelijk ben ik nog hier en op dit moment speelt er niets, waarvan ik denk: dat zou ik graag willen", maakte de middenvelder duidelijk. Na een voor hem persoonlijk teleurstellend EK keerde Veerman terug bij PSV, dat toewerkt naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord komende zondag. De 25-jarige spelverdeler heeft nog een contract tot medio 2026.  

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!