Slot maakt grote indruk op Mac Allister bij Liverpool

Slot maakt grote indruk bij Liverpool: 'Geweldig technicus, er is veel optimisme'

30 juli om 15:37

Alexis Mac Allister heeft een hele goede indruk van zijn nieuwe trainer Arne Slot. De Argentijnse middenvelder sprak inmiddels al meerdere malen met de coach en heeft hem hoog zitten op onder andere het gebied van technisch inzicht.

In gesprek met het platform Clank sprak Mac Allister over zijn nieuwe oefenmeester bij Liverpool. "Ik sprak voor het eerst met hem tijdens de Copa América. We spraken toen over de club en hoe ik het spelen bij Liverpool zie. Je kan gelijk merken dat hij een enorm getrainde en goede technicus is. Dat merk je direct aan de manier waarop hij tegen je praat en wat hij zegt."

Ook won Mac Allister wat advies in bij een Argentijnse landgenoot die eerder te maken had met Slo: Marcos Senesi. "Hij speelde onder de trainer bij Feyenoord en hij vertelde alleen maar goede verhalen over hem. Ik denk dat er heel veel optimisme heerst over hoe dit seizoen eruit gaat zien voor Liverpool. We hebben een geweldige groep en wij denken dat de nieuwe coach ons kan helpen met het bereiken van grote dingen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!