Directeur Liverpool: 'We ondergaan 'Klopp-reset' onder Slot'

Directeur Liverpool: 'We ondergaan 'Klopp-reset' onder Slot'

30 juli om 14:47

Liverpool ondergaat sinds de komst van Arne Slot een 'post-Jürgen-Klopp-reset'. Dat vertelt Billy Hogan, de algemeen directeur van The Reds, aan de BBC

"Het vertrek van Klopp bood een kans voor een herstart", aldus Hogan, die onder meer doelt op het terughalen van voormalig bestuurders Michael Edwards en Julian Ward en de opzet van een nieuwe bedrijfsstructuur in Liverpool. "Het vertrek van Jürgen was een ingrijpende beslissing, maar duidelijk de juiste beslissing voor hem en zijn familie, en dus ook de juiste beslissing voor de club. Hij was heel duidelijk over het achterlaten van de club in een betere staat dan waar hij hem aantrof en ik denk dat hij dat heeft gedaan."

Liverpool stelde na het vertrek van Klopp Richard Hughes van Bournemouth aan als sportief directeur, terwijl ook technisch directeur Pedro Marques van Benfica werdt afgesnoept. Het duo werkt samen met Slot als het gaat om in- en uitkomende transfers bij Liverpool. "Zij brengen nieuwe energie en een nieuwe visie met zich mee", klinkt het. 

Liverpool is op dit moment in de Verenigde Staten. Tijdens de tour door de VS neemt Slot het onder meer op tegen Arsenal en Manchester United. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!