Geen transfer naar Marokko voor Ayoub

'Ayoub komt niet door medische keuring, transfer ketst op laatste moment af'

30 juli om 14:11
Laatste update: 30 juli om 14:35

Yassin Ayoub kan een streep zetten door zijn transfer naar Wydad AC. De middenvelder, die sinds zijn vertrek bij Excelsior zonder club zit, kwam naar verluidt niet door de medische keuring van de Marokkaanse recordkampioen.

Dat bevestigen bronnen rondom Wydad AC aan het Algemeen Dagblad, dat mededeelt dat Ayoub of zijn entourage de claim niet wil bevestigen. 'Het geval is wel dat Ayoub nog altijd clubloos is, nadat zijn contract bij Excelsior afliep.'

Het is een nieuwe domper voor Ayoub, die in de zomer van 2022 als grote man binnen werd gehaald in Kralingen maar aan het eind van het seizoen door Marinus Dijkhuizen uit de selectie werd gezet. Na zijn verbanning verpieterde 'persona non grata' Ayoub een heel seizoen op de tribune. Excelsior probeerde destijds zijn contract af te kopen, maar daar ging Ayoub niet mee akkoord.

Na een veelbelovende start bij FC Utrecht en een periode bij Feyenoord en Panathinaikos lijkt de carrière van Ayoub als een nachtkaars uit te gaan. Het is niet bekend of de 30-jarige middenvelder, die bij Jong FC Utrecht zijn conditie op peil houdt, andere opties heeft.